Contact


Voor alle nadere info over de reeds opgetreden bands zie de links op de band site

Meer info over de Stichting

Na veertien editie’s van het Bergs Bluesfestival en twee Cubaanse middagen , alsmede een MUNDIAL met het Wereld Zomertijdfestival blijkt het moeilijk te voorspellen te zijn, wat het publiek wilt en wanneer. Tussendoortjes zoals Ben Poole blijven Wij als een probeersel zien, maar er komen er hopelijk meer! In 2024 zijn we gestart met de overname  van de Bergse Bluesroute, die eerst in handen was van Pedaal Productions. Wij mochten dit overnemen en met succes! De 26e editie was een feit!  We gaan verder met uitzoeken en proberen enkele evenementen vast op de kalender van cultureel Bergen op Zoom te zetten.
Wil je als band graag op het podium komen, of heb je ideeën om onze doelstelling verder te verwezenlijken neem dan contact met ons op !

Stichting Live@Zoom werkt op non-profit basis, maar om de komende evenementen  verder te promoten kunnen wij jullie steun hard gebruiken, dit kan door je aan te melden als Lid, Donateur of eventueel als Sponsor. Je krijgt dan korting op alle betalende evenementen en op alle merchandise van de Stichting.
Door overmaking van 15 euro per jaar, op ING bank NL17INGB0005617857 t.n.v Stichting Live@Zoom, wordt u als Lid/Donateur geregistreerd.
Voor reclame op deze site, alsmede op de promo voor en tijdens komend festival zijn de kosten € 100,= op jaarbasis. Hiervoor 2 gratis entreekaarten!
Wilt U zich aanmelden als sponsor, neem dan contact op met ons.
Vrijwillige donaties zijn ook altijd welkom.

INFO@LIVEATZOOM.NL

TWITTERtwitter

FACEBOOK